Meny Lukk

Jeg har blitt pappa (i oktober…)!

Lenge siden sist! Må vel bare innrømme at jeg har prioritert ned blogging i det siste, men kanskje jeg finner igjen inpirasjonen og litt bedre tid fremover. Jeg har nemlig blitt pappa!

Før oktober prioriterte jeg sommer og sol og innimellom alt det der jobb jobb jobb og litt tigerofnorway.wordpress.com. Jeg har etter det prioritert å bli kjent med sønnen min, Birk Andreas som ble født i oktober og være sammen med han og Anne Mina på diverse familieaktiviteter. Når desember så kom tok jeg ut resten av ferien min og tok noen kurs og har lest meg litt opp på diverse blogger om sosial media, men det meste av tiden har altså gått med til Birk Andreas.

I går forsøkte vi å bestille oss tur til Barcelona, men fikk en merkelig feilmelding hos Norwegian, det oppstod en feil helt mot slutten. Det viste seg etter intens granskning av Arvid på Norwegian sitt kundesenter at navnet Birk andreas var for langt på et spedbarn, men vi fikk ikke noe melding om det når vi skrev det inn. Nice! Men nå er i hvert fall billettene bestilt!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *