Meny Lukk

Hva kan Steria gjøre med Sosiale Medier?

I går fikk Steria Rådgivning faglig input fra Christian Brosstad i Sparebank 1 på ekstern bruk av sosiale media. De har på halvannet år kommet veldig langt i bruk av sosiale medier eksternt. Foredraget var veldig inspirerende og ligger selvfølgelig på Slideshare.

Som dere vet har Steria nylig satt sammen en faggruppe for samhandling. Vi skiller på ekstern og intern samhandling, men kan bistå med begge deler, og de to områdene har mye å lære av hverandre. Steria rådgivning bygger videre på vår kompetanse innen IT-strategi, anskaffelse & innføring, organisasjonsutvikling og enterprise content management når vi lanserer tjenestegruppen for samhandling. Lurer du på hva vi kan tilby? Ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *