Meny Lukk

Referat fra Åre

Steria har altså vært på tre dagers tur til Åre. Et nydelig event, men litt hardt i bakken desverre. Selv dro jeg opp med en gjeng på onsdag, så vi fikk en dag ekstra i bakken, men det var hardt, så gleder meg til skitur i helga.

Hvordan 5 stk klarte å tylle i seg 24 shots ved middagsbordet på torsdag er imidlertid fortsatt et lite under, spesielt etter å ha vært på «probably the best after ski in the world» på Fjällgården og ikke spyttet i glasset der heller først. En kollega våknet sammenkrøllet på senga, en ødela kameraet sitt, og undertgnede husker ikke stort annet enn «talk to my hand».

Jaja, morsomt var det i vært fall! Høydaren var Abba på lørdag, takk for dansen 🙂

Middag onsdag på Wersens, Foto: Servitøren
Middag onsdag på Wersens, Foto: Servitøren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *