Meny Lukk

ToU i Steria

Sjur Dagestad skrev nylig om FoU til ToU , testing og utvikling i sin blog, innoco.blogspot.com. Det likte jeg godt og jeg kan kjenne meg igjen i det sett fra Steria sitt ståsted. Steria driver i stor grad med testing og utvikling, spesielt innen IT selvfølgelig. Nevner jeg forskning internt, får jeg imidlertid vite at “innovasjon hos oss, det er å benytte eksisterende, men gjerne relativt ny, teknologi og hjelpe våre kunder med å ta det i bruk, vi driver ikke med FoU”. Følgelig har oppdelingen Sjur presenterte noe for seg for oss.

Steria driver med tjenesteinnovasjon. Vi bygger tjenester og kompetanse rundt ny teknologi som blir presentert på markedet av andre aktører og vi hjelper våre kunder med å ta dette i bruk. Med andre ord den fødte strategiske partner for programvarehus som vil forlenge sin salgsorganisasjon litt, men vi er samtidig uavhengige og lar kunden velge. Undertegnede har for eksempel jobbet intensivt i det siste med å opparbeide seg kompetanse rundt verktøy for elektronisk samhandling (chat, videokonferanse, prosjektplassen, sharepoint, communicator osv) og sosiale media (blogg, rss, sosial bokmerking, twitter osv) og hvordan disse kan brukes best mulig i ulike sammenhenger.

Den nyeste faggruppen i Steria heter Samhandling. Samhandling for oss er både nye verktøy (som comapping, etherpad og sliderocket), men det er også Unified Communication og det å bygge en helhetlig kommunikasjonsplattform rundt for eksempel Microsoft Communication Server og Microsoft Office Sharepoint 2007.

Steria er en partner man kan stole på og som følger med i tiden, og vi har krevende kunder som krever velprøvd teknologi og store tunge løsninger. Da nytter det lite å komme med en helt nyutviklet applikasjon fra en partner og ha tro på raske løsninger. Kjøper du samhandlingsrådgivning av Steria kan vi først gjennomføre en helsesjekk i din organisasjon for å kartlegge hvor klar du er for å håndtere bedre samhandling, hvilke forretningsmessige motiver som underbygges av bedre samhandling, hvilke sikkerhetsmessige faktorer som ligger i veien og hvordan de eventuelt skal håndteres og hva slags lederforankring som skal til for å lykkes. Eller vi kan hjelpe deg å løse konkrete samhandlingsutfordringer i din virksomhet. Valget er ditt, vi hjelper deg å lykkes,

Ta kontakt om du lurer på mer,
Jan Helge Maurtvedt
Steria, fagruppen for Samhandling(, CRM og Innovasjon)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *