Meny Lukk

Sykkeltur Kambo – Hølen – Ås – Ski – Bøler

Etter å ha hatt en DBS Kilimanjaro fra jeg var 14 år gammel kjøpte jeg meg på forsommeren i år en ny sykkel. En hvit Head City Sport Hybridsykkel

iconsport-l

 

Det store målet for høsten skulle være å sykle til Trøgstad fra Bøler, men litt oppvarming måtte til.

Etter en hyggelig fest hos Erik i Moss i begynnelsen av august, nærmere bestemt Kambo, passet det fint siden Anne Mina skulle en tur til Rakkestad og jeg skulle til Oslo. Jeg hoppa på og tråkket glad og fornøyd av gårde.

Hva i huleste driver de som henger opp sykkeveiskilt med egentlig? De kan umulig ha syklet de veiene de forsøker å skilte selv i hvert fall. Mellom Hølen og Vestby kjørte jeg meg alldeles vill og endte opp langt inn igjennom. Kom om sider frem til Ås, deretter gikk det straka vegen til Ski, over «skauen» til Åsland pukkverk, Grønmo og så var jeg hjemme. Nokså sliten, men utrolig digg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *