Meny Lukk

Jøss, er det så lenge siden? På tide med et ansiktsløft

Blogging har ganske enkelt blitt nedprioritert til fordel for en hel del andre ting, nærmere bestemt jobb og familie en stund.

I skrivende stund er det 16. mai og jeg sitter på Mesh og nyter maidagene mens jeg jobber litt med Eat In Common og litt med oppussing i heimen.

Fikk omsider ånden over meg til å rydde litt på disse sidene i dag, og det var jo på høy tid. Det har blitt totalt nedprioritert å blogge/oppdatere dette i tiden jeg har vært ansatt i Induct. Har arbeidet hardt for å gjøre kundene så innovative som mulig og nå var det på høy tid med en oppdatering her. Deilig. Har bytta theme på www.maurtvedt.com, tigerofnorway.wordpress.com og anneminaogjanhelge.maurtvedt.com. Hva synes dere om den? Ganske digg, clean og enkel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *